De dames collectie van REDTED heeft vanaf nu een eigen gezicht

13 July 2023 Door shamim kordbache Nieuws

 

De dames collection van REDTED

Wielrennen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder vrouwen, zowel professioneel als recreatief. Deze groeiende populariteit is voor ons een reden om de bestaande vrouwencollectie uit te breiden met de nieuwe REDTED dames wielertruitjes. Met trots introduceren wij onze dameslijn. Historische wielerteams zoals Molteni, Peugeot, TI-RALEIGH zijn nu ook beschikbaar in REDTED kwaliteit, stijlvolle en functionele wielerkleding.

 


Retro look wielershirts in een modern design

Onze nieuwe collectie dames fietsshirts is het resultaat van nauwgezet onderzoek, innovatief design en aandacht voor detail. We begrijpen dat vrouwelijke fietsers meer willen dan alleen functionaliteit; ze zoeken ook stijl en comfort in hun kleding. Daarom heeft ons vrouwelijke designer een serie truien ontworpen die hoogwaardige materialen combineert met opvallende esthetiek. Een fantastische replica met de look van het verleden en het comfort van het heden.

 

Uniek ontwerp en materiaal met aandacht voor details

  • De REDTED Dames Retro Wielershirts hebben allen een aerodynamische, strak gesneden op de vrouwelijk lijn gesneden pasvorm met een V-hals en smalle aansluitende elastische mouwtjes van verfijnde stof, afgewerkt met een kleine zoom.
  • De lichtgewicht stof van 90% polyester en 10% elastane heeft een patroon van microgaatjes, waardoor het shirt elastisch, ademend, sneldrogend en zorgt voor snelle zweetafvoer.
  • Het shirt heeft een lange en duurzame verborgen YKK-ritssluiting van hoge kwaliteit, die aan de binnenkant is afgewerkt met een zachte, huidvriendelijke band.
  • Aan de voorkant heeft het shirt een smalle verstevigde elastische band met een patroon van kleine siliconen noppen voor optimale grip, terwijl de bredere elastische/siliconenband aan de achterkant is voorzien van een siliconen ster patroon voor grip.
  • Alle naden zijn zorgvuldig afgewerkt, wat zorgt voor stevigheid en voorkomt irritatie.
  • Het wielershirt heeft drie ruime achterzakken die zijn afgesloten met een elastische band voor zowel de pasvorm als de afsluiting.

 

RedTed dames wielershirts

  

 De REDTED dames fietsshirts zijn verkrijgbaar in 4 maten, van S tot XL.

RETRO DAMES WIELERSHIRT MOLTENI ZWART - REDTEDRETRO DAMES WIELERSHIRT MOLTENI ORANJE - REDTEDRETRO DAMES WIELERSHIRT PEUGEOT WIT/ZWART - REDTEDPeugeot zwart dames wielershirtRETRO DAMES WIELERSHIRT TI-RALEIGH ROOD - REDTED
 
Kleed je aan, doe inspiratie op en begin aan onvergetelijke fietsavonturen met onze nieuwe collectie dames wielershirts.

Ben je, net als wij, een grote fan van wielrennen? Houd dan zeker onze blog in de gaten. We posten regelmatig nieuwe verhalen over wielerweetjes, opmerkelijke gebeurtenissen en updates van ons assortiment die zeker het lezen waard zijn!


Voeg je reactie toe